Az Asperger-szindróma kézikönyve – Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek


Az Asperger-szindróma kézikönyve – Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek

Title: Az Asperger-szindróma kézikönyve – Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek
Author: Tony Atwood
Goodreads Rating: 0.0
Published: 2015 by Animus Kiadó
Language: Hungarian

Tony Attwood az Asperger-szindróma – avagy a magasan funkcionáló autizmus – egyik legnagyobb szakértője. Különös gyerekek című kötete volt az első, a szélesebb közönségnek szóló, magyar nyelven is megjelent munka erről a tünetegyüttesről. Mostani, a teljesség igényével készült könyvében megtalálható mindaz, amit az Asperger-szindrómáról jelenleg tudunk. Attwood évtizedeken át felhalmozott klinikai tapasztalata, s a szakzsargontól lehetőleg tartózkodó, olvasmányos stílusa lehetővé teszi, hogy széles olvasóközönséghez szólhasson: magukhoz az érintettekhez, a hozzátartozókhoz, pedagógusokhoz, valamint pszichológus, pszichiáter szakemberekhez is. A kötetben esettanulmányok és praktikus tanácsok sora segíti, hogy az érintettek megsokszorozhassák erejüket, s a lehető legjobban kihasználhassák (korántsem lebecsülendő) képességeiket a teljes és örömteli élet érdekében.

Read Az Asperger-szindróma kézikönyve Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek by Tony Attwood with Rakuten Kobo. Tony Attwood az … Könyv ára: 4731 Ft, Az Asperger-szindróma kézikönyve. Az Asperger-szindróma kézikönyve – Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek Tony Attwood. Tony Attwood az Asperger-szindróma. Az Asperger-szindróma kézikönyve. Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek.

Szülőknek, Pedagógusoknak, szakembereknek.

Könyv Animus kiadó, 2015. 400 oldal, Puha kötésű ragasztott B5 méret.. „Az Asperger-Szindróma Kézikönyve. Tony Attwood: Az Asperger-szindróma kézikönyve – Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek + Tony Attwood: Az Asperger-szindróma kézikönyve 7 480 Ft 6. Gyermeknevelésről szülőknek;. Az Asperger – szindróma kézikönyve szülőknek , pedagógusoknak , szakembereknek: 4 980 Ft Az Asperger – szindróma kézikönyve szülőknek , pedagógusoknak , szakembereknek, Mostani, a teljesség igényével készült könyvében megtalálható mindaz. Megjelent Tony Attwood: Az Asperger-szindróma kézikönyve – Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek című könyve. “Tony Attwood az … Könyv: Az Asperger-szindróma kézikönyve Szülőknek, pedagógusoknak, szakembereknek – Gyógykezelés, orvoslás Tony Attwood az Asperger-szindróma – avagy a magasan funkcionáló autizmus – egyik legnagyobb szakértője. Különös gyerekek című k.

Leave a Reply